تولید انواع میوه خشک ارگانیک

  • از مزایای میوه خشک میتوان به مواردی چون ذخیره زیاد در حجم کم ، فساد پذیری کم و استفاده در تمام فصول سال اشاره کرد
  • موز خشک شده : موز خشک شده یک عصاره واقعی از املاح معدنی است.غنی بودنش از پتاسیم در واقع یک شانس بزرگ برای ورزشکاران است.و فیبر فراوانش برای روده کم کار بسیار مفید و کاراست. موز خشک شده مطمینا سرشار از کرب هیدرات هاست. کربوهیدراتها در موز خشک شده به دو شکل کربوهیدرات ساده(خصوصا فروکتوز)و کربوهیدراتهای پیچیده(آمیون) است. موز خشک شده عصرانه ای بسیار مناسب برای بچه هاست. این ماده غذایی انرژی مورد نیازشان را تامین میکند نه چربی را. بر خلاف یک نان شکلاتی که سرشار از چربی و فاقد املاح معدنی است.
موز خشک شده
  • خرمالو خشک شده : خرمالو غنی از ویتامین A ، ویتامین C، ویتامین E ، ویتامین B  و همچنین فیبر غذایی ، منگنز ، مس ، منیزیم ، پتاسیم و فسفر است. آنها همچنین دارای ترکیبات ارگانیک هستند که حاوی کاتچینها ،گالاکتاچینیا ، اسید بوتولوینیک و ترکیبات مختلف کاروتنوییدی هستند که در ترکیبات ویتامین B قرار دارند.
خرمالو خشک شده
  • آلو شابلون خشک شده : مسهلی طبیعی می باشد و تاثیر مثبت در جلوگیری از پوکی استخوان دارد. این میوه یکی از منابع غنی از پتاسیم است. تحقیقات انجام شده در سالهای اخیر تاثیر پتاسیم رادر کاهش فشار خون نشان داده است. با توجه به اینکه آلو خشک شابلون حاوی سدیم کمی می باشد، مصرف متعادل آن در کنترل فشار خون و تعدیل غلظت خون بسیار موثر است. نکته جالب این است که آلو خشک شابلون اثر ملینی بیشتری نسبت به آلوی تازه دارد.
آلو شابلن خشک شده
  • انجیر خشک شده : سرشار از آنتی اکسیدها ، ویتامین A، تیامین، ویتامین B6، ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم ،منیزیم، منگنز،کلسیم، پروتیین و فیبر است. طبیعت انجیر خشک گرم و تر است. انجیر خشک سرشار از آنتی اکسیدانها، تیامین ، ریبوفلاوین، ویتامین B6، ویتامینK، پتاسیم ، منیزیم، منگنز، کلسیم، مس، آهن ، فسفر ، روی و اسیدهای چرب امگا ۳و امگا ۶ و فیبر است. جوانسازی پوست ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، جلوگیری از پوکی استخوان ، درمان کم خونی ، درمان ریزش مو و تقویت ریزش مو.
  • هلو خشک شده : هلو خشک سرشار از ویتامینها و مواد معدنی فروان از جمله ویتامین B، پتاسیم و آهن است. میتواند ۱۵  درصد از ویتامین C روزانه مورد نیاز بدن را تامین کند. خواص هلو در مراقبت از پوست و استحکام استخوانها بسیار موثر است.
  • شلیل خشک شده : شما می توانید با مصرف شلیل خشک ویتامین هایی همچون B2،B1،A ویتامین B3، اسید پانتوتنیک ، ویتامین B6 ، فولات ، ویتامین C، ویتامین C، ویتامین E، و ویتامین K را دارد. این میوه منبع غنی از پتاسیم و سایر مواد معدنی همچون منیزیم و کلسیم است و هیچ کلستر مضری ندارد.
شلیل خشک شده
  • سیب خشک شده : سیب خشک سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ، عناصر مغذی و مواد آلی با ارزش است . ویتامین K، ویتامین B6، و ریبوفلاوین از ویتامین های موجود در سیب هستند. پتاسیم ، مس، منگنز، و منیزیم مواد معدنی مفیدی هستند که در سیب یافت می شوند. سیب سرشار از فیبر است و مصرف یک وعده سیب ۱۲ درصد نیاز روزانه ما را به فیبر تامین می کند. راز خواص سیب در ترکیبات آلی تشکیل دهنده آن نهفته است. سیب سرشار از فیتو نوترینت ها و فلارونو ییدهایی مانند کویرستین ، اپی کاتچین و فلوریدزین است. علاوه بر این سیب ترکیبات پلی فنلی متنوعی را نیز در خود جای داده است.
سیب خشک شده
  • پرتقال خشک شده : داشمندان سوئدی کشف کرده اند که خوردن پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند. خوردن پرتقال کلسترول را پایین می آورد. پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمتهای داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است. اسانس پرتقال ضد عفونتهای میکروبی است. پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است. پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است. جوشانده برگهای پرتقال برای شست و شوی ورم ها و کاهش درد مفید است. خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است.
  • کیوی خشک شده : یک منبع عالی از انواع ویتامین C ،ویتامین A ، فولات ، ویتامین  E، ویتامین K ، پتاسیم ، کلسیم ، منیزیم، و فسفر می باشد. مزایای کیوی خشک کاهش فشار خون بالا ، پیشگیری از بیماری قلبی ، سلامت پوست و مو ، درمان بی خوابی ودرمان دیابت است.
  • آناناس خشک شده : شفاف سازی پوست، بهبود زخم و کاهش التهابات ، جلوگیری از سرطان ، تنظیم فشار خون ، جلوگیری از آسم ، منبع ویتامین C
آناناس خشک شده